shhh..this is my story <'>

hear my story..

the story sound like this....

once upon a time.....




Gratisan Musik

Monday, 20 August 2012

19 ogos ^^

salam lebaran..:)
raya xrasa apa pun tp ada jgk lainnya sbb beraya dgn owg tersayang
hehehe..raya yg serba sederhana taon ny,apa pun x prepare just baju raya n utk open house mlm esok..hope cgt dia n family ley mai ;)tema family taon ny merah tp baju aku dh lari dr tema n agak gelap cket warnanya,hahaha..apa2 pun syukur sbb d'bagi peluang sambut raya taon 2012 ngn mereka2 yg d'kasihi..hmm,btw bz nyaa dy sampai mcj pn xberbalas sbb p beraya sakan..hahaha,mlm ny keseowgan la nmpaknyaa.. :(

Saturday, 4 August 2012

hmmm..lmanya xupdate apa2 kt blog ny,even x femes kt blog ny pn xpa ..just suka2 wt blog..
adanya jgk blog ny aku bole jadikan tempat nk curhat apa saja yg aku nk curhat..pejam celik pejam celik dh msok 15 ramadhan dh pun kita puasa,semuanya berjalan dgn cpt tanpa kita rasa apa2..mcm 2 jgk la dgn life kita,btw mlm ny boring sesangat la boring xdak apa pun yg bole dibuat melainkan online ja memanjang..kalau lama2 online pun xbest jgk,argggghhh..semua rasa dh b'campoq sekarang ! apa yg aku rasa sekarang pun tah la..adoiiii,hope sangat esok akn jadi lebih baik dari hari ny :(

Thursday, 14 June 2012

bawaku ke syurga

atas restu Allah aku ingin milikimu
aku bharap kau mnjadi yg terakhir untukku
cinta kita perlukan kesabaran dan pengorbanan
InsyaAllah,sekiranya Allah mengizinkan kita bersama
tiada apa yg dpt memisahkn kita melainkan maut.. :)
(sy mengimpikan kita bahagia mcm pic kt ats tuu)

Tuesday, 12 June 2012

masok hari ny dah cukop 5 ary aku posa,tp khamis nty pun nak posa lg..cari pahala lebih,hihihi
ckp pasal posa,x berapa ary sja lg semua umat islam nk sambut bulan posa/ramadhan,tetiba teringat time mula2 blajar posa,lawak sgt :) apa2 pun syok bila posa zaman budak2 dulu,suasana raya dulu x sama mcm suasana sekarang..kalau ada pintu dimensi DORAEMON tu dah lama aku suruh dy bawak aku p zaman kanak2 ribena balik..hahahaha

Friday, 4 May 2012

cdey :(

kecedihan melanda..mlm ny rasa cedih cgt,aku x mintak pon semua benda ny jadi,aku BENCI p'gaduhan..x suka la nk bertekak cbb benda yg remeh cm ny..TP apa2 pon aku try nk pulihkan balek semua mcm sediakala..INSYAALLAH :)

Tuesday, 1 May 2012

cousin !

hari isnin hangout ngn sepupu yg dulu main masak2 sekali,hahaha..
lama gilaaa x hangout ngn dy,masing2 bz ngn life cndiri..
kalo dulu rajin kumpul ramai2 dpn umah..
cerita ttg masa dpn la konon,hihihi.. I MISS THAT MOMENT ):

wanna talk about my lover ?

                                                        taken by someone..
my shayunk :p
1st aku kenal dy kalo x silap taon 2010(x engt tarikh,hehe),orgnya biasa2 saja mungkin aku tertarik dgn cara dy yg simple..dy pon x HOT cm boy or apa2 ja yg korang ada..beza kami 7 taon n i luv it no matter org lain nk ckp apa pon ADA AKU KESAH ?

tentang aku

aku just insan yang x perfect cam korang but btw xda sesapa yg perfect melainkan Allah Taala..
so,blog aku pon x seberapa hebat cam korang punya blog sebab aku x reti nak guna mula2 TP now aku dah paham nak guna cena menatang nih..hihihi
i'm back ! sekian lama aku tinggalkan blog aku,kononnya dh xmo aktif blog tp disebabkan terlalu bosan then wat keputusan nak aktif semula blog ny..


 Dengan Rasminya Aku Isytiharkan Blog Aku Aktif pd 2 Mei 2012,muackss