shhh..this is my story <'>

hear my story..

the story sound like this....

once upon a time.....




Gratisan Musik

Friday, 4 May 2012

cdey :(

kecedihan melanda..mlm ny rasa cedih cgt,aku x mintak pon semua benda ny jadi,aku BENCI p'gaduhan..x suka la nk bertekak cbb benda yg remeh cm ny..TP apa2 pon aku try nk pulihkan balek semua mcm sediakala..INSYAALLAH :)

Tuesday, 1 May 2012

cousin !

hari isnin hangout ngn sepupu yg dulu main masak2 sekali,hahaha..
lama gilaaa x hangout ngn dy,masing2 bz ngn life cndiri..
kalo dulu rajin kumpul ramai2 dpn umah..
cerita ttg masa dpn la konon,hihihi.. I MISS THAT MOMENT ):

wanna talk about my lover ?

                                                        taken by someone..
my shayunk :p
1st aku kenal dy kalo x silap taon 2010(x engt tarikh,hehe),orgnya biasa2 saja mungkin aku tertarik dgn cara dy yg simple..dy pon x HOT cm boy or apa2 ja yg korang ada..beza kami 7 taon n i luv it no matter org lain nk ckp apa pon ADA AKU KESAH ?

tentang aku

aku just insan yang x perfect cam korang but btw xda sesapa yg perfect melainkan Allah Taala..
so,blog aku pon x seberapa hebat cam korang punya blog sebab aku x reti nak guna mula2 TP now aku dah paham nak guna cena menatang nih..hihihi
i'm back ! sekian lama aku tinggalkan blog aku,kononnya dh xmo aktif blog tp disebabkan terlalu bosan then wat keputusan nak aktif semula blog ny..


 Dengan Rasminya Aku Isytiharkan Blog Aku Aktif pd 2 Mei 2012,muackss